Vrijgezellenmiddag

Wanneer je een vrolijke, gezellige en ook nog leerzame vrijgezellenmiddag wilt organiseren is dit misschien een leuk idee!

Ik kom bij jullie thuis, of op een door mij gehuurde locatie, om een make-up workshop te geven. Jullie leren jezelf opmaken, zodat je op de trouwdag bij jezelf een prachtige feest make-up kunt aanbrengen. De aanstaande bruid wordt door mij opgemaakt en dient tegelijkertijd als voorbeeld. Een heerlijke voorbereiding voor een avond uit. Optioneel kan ik foto’s van jullie maken en een mooie groepsfoto.

Dit alles kan ook gedaan worden in een geweldige fotostudio in Zwolle. De fotostudio van Stephan Jansen fotografen in de Kamperstraat. www.stephanjansen.nl

Je wordt daar ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Dan volgt de workshop, terwijl ik de bruid een mooie metamorfose geef. Zij krijgt een foto make-up naar haar wens.

Daarna volgt de fotoshoot. In verschillende achtergronden en belichtingen wordt de bruid prachtig op de foto gezet. De gasten worden ook in een setting op de foto gezet. Aan het eind maken we een vrolijke groepsfoto. Voor een kleine meerprijs kunnen de gasten ook in meerde settings foto’s laten maken. Je ziet er nu met de make-up toch al prachtig uit nietwaar? Na enkele dagen worden de proofings jullie digitaal toegezonden, waarvan je kunt nabestellen.
De aanstaande bruid krijgt een vergroting A4 formaat, van de door haar gekozen foto gratis.

Bekijk hier de foto’s van een kleine groep in de studio van Stephan Jansen Fotografen !

 

Wanneer je iets zoekt voor mannen is dit een leuke optie:

Onemotion vrijgezellenfeesten voor mannen

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels