Videoclip en reclamespot

Een van de leuke dingen in mijn werk is dat je voor leuke verrassingen kunt komen te staan.

In de afgelopen weken heb ik twee hele leuke opdrachten gehad:

20141026_121959

Dit is de make-up die ik heb gedaan voor een videoclip van de band ‘Schwarzblut’ ,. Muziek, with the power of raw synths and the depth of an orchestral movie score, zoals ze zichzelf omschrijven.

Gezamenlijk zijn we tot de verschillende karakters gekomen, erg leuk om te doen.

En toen mocht ik voor WaterReijck Marketing meewerken aan een reclamefilmpje. Dat was eens wat anders dan de authentieke mooie Zwolsche Sint die ik normaal doe. Namelijk een zwarte Sint grimeren. ‘s Morgens in alle vroegte ( 07.00 uur al ) beginnen. Wel met enorm veel plezier aan gewerkt 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *