Profiel fotoshoot

Je kunt tegenwoordig niet meer zonder social media. Als ondernemer of werknemer wil je graag professionaliteit uitstralen. Daarvoor heb je ook een goede profielfoto nodig. Laat die dan maken door een professionele fotograaf. Je wilt er natuurlijk op je best uitzien en daar hoort ook een professionele make-up bij.

Lucia Looijestijn Agressiewerk Fotograaf Ilse
Annemiek Hermans Agressiewerk Trainingsacteur Fotograaf Ilse

Laat een Profiel fotoshoot doen!      Je wordt helemaal gestyled en opgemaakt door mij en dan kan de shoot beginnen. In verschillende settings en met mooie belichting wordt je op de foto gezet. Neem gerust accessoires mee die horen bij jou werk. We laten jouw persoonlijkheid reflecteren op de foto.

Jan Geerling Agressiewerk …………. Fotograaf Ilse

Ik werk met verschillende fotografen, je kunt je eigen favoriete fotograaf ook uitkiezen en mij dan inhuren.

 

Bel gerust voor meer informatie!

 

Hier een paar reviews van tevreden klanten:

Nu ik ouder word, heb ik een hekel aan spiegels en doe er alles aan om niet op de foto te hoeven.
Tot ik er niet meer onderuit kwam. Een grote opdrachtgever wil een foto voor de nieuwe website.
Gelukkig mocht ik eerst naar de visagiste Inze Meijer.
Ze ging met heel veel respect en warmte met me om. Ze weet nl. hoe moeilijk ik het vind en de spiegel werd daarom weg gehaald.
Nadat ze me opgemaakt heeft, durfde ik het aan om naar mezelf te kijken en ik was echt heel blij verrast. Wat heeft ze me mooi gemaakt.
Inze ging bovendien ter ondersteuning mee naar de fotograaf. Het was heel gezellig en er zijn mooie foto’s gemaakt. Dank je lieve Inze voor je hulp en dat je me zo mooi gemaakt hebt zodat ik op de foto durfde

Inze heeft altijd zin in haar werk en kan je snel maar vakkundig opmaken. Het gaat op de foto natuurlijk om de details, bijvoorbeeld de stralende lach, geen vermoeidheid zien, een mooie blik etc.  Inze kan dit middels haar technieken goed neerzetten, waardoor het resultaat er net iets beter uitziet maar het toch natuurlijk overkomt.
Henriet van Dalen-Egbertzen www.pilateszwolle.nl

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels