Mijn Partners

Op deze pagina stel ik je een aantal bedrijven voor, met wie ik wel eens samenwerk. Ik kan hen met een gerust hart aanbevelen.

Weddingplanner Fernanda Huizinga:

Picture-Perfect begrijpt dat jullie huwelijksdag een bijzondere en unieke gebeurtenis is. In die periode wil je zo min mogelijk stress ervaren en zo veel mogelijk genieten. 

Ik ben een hands on weddingplannersbureau dat alle ‘regel’ dingen uit handen neemt. Zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met de leuke dingen van de voorbereiding van je huwelijk. Ik ben gespecialiseerd in het werken met ondernemers, mensen met drukke banen en/of een gezin met een no nonsens mentaliteit. Die willen genieten van hun huwelijksdag en plezier willen hebben in de weg daarnaartoe. 

Van kleine intieme bruiloften tot huwelijken op verschillende locaties elke weddingplanning ervaring is uniek en op maat gemaakt. Ieder bruidspaar krijgt persoonlijke aandacht en een vrolijke toegankelijke professionele weddingplanner. Picture-Perfect is specialist in het prachtige Vechtdal en omgeving. 

Met liefdevolle groet,
Fernanda Huizinga

E: info@picture-perfect.nl
T: 0529 – 231 231
www.picture-perfect.nl

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels