Make-up workshops

make-up-workshop

Ik geef verschillende soorten make-up workshops:

Een persoonlijke make-up workshop:

We bespreken wat je wensen zijn. Wil je een feestmake-up of een dag/avond make-up? Dan ga ik de ene helft van je gezicht opmaken. Ik leg stap voor stap uit wat ik doe en waarom. Dan ga je zelf de andere zijde van je gezicht doen. Door het zelf te voelen en te doen, onthoud je beter wat je hebt gedaan. Ik maak daarbij persoonsgerichte aantekeningen voor jouw gezicht, zodat je later precies kunt zien wat we gedaan hebben en met welke producten en kleuren. Je kunt met mijn producten werken, maar je mag ook je eigen producten meenemen. Ik werk met verschillende merken: Inglot, Max Factor, Yves Rocher en Bobbie Brown.

De kosten zijn € 65,-

Deze workshop kun je ook met een aantal dames doen.
Bij 2 dames reken ik € 55,- pp, met 3 dames € 50,- pp en met 4 dames €45,- pp.

Een groepsworkshop:

Wil je met een groep meiden/dames een leuke make-up workshop, dan kom ik bij jullie aan huis of op een locatie naar keuze. We gaan stap voor stap een make-up aanbrengen. Wil je een feest make-up, een smokey eye, een regenboogtechniek. het kan allemaal. Je mag het zelf bepalen. Ik maak foto’s voor en na en eventueel een groepsfoto van jullie. Kortom een leuke middag! De prijs is € 25,- pp. Minimaal 6 personen.

Lees gerust enkele reviews van dames die een workshop deden!

Deze review kreeg ik van 5 dames die een persoonlijke make-upworkshop  hebben gevolgd:

Hallo Inze, hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor gistermiddag. Alle dames waren zeer enthousiast, niet alleen over de verbluffende resultaten maar ook over de manier waarop je de workshop gaf. Veel persoonlijke aandacht en een heldere uitleg. Ook heel fijn dat het op zaterdagmiddag kon!

Kortom, ik ga je zeker aanbevelen bij anderen en wellicht dat we, als we de slag te pakken hebben, nog een keer een vervolg kunnen doen voor bijvoorbeeld een mooie avond make-up.
Dank, en een fijne dag gewenst!
 
 
En deze van 2 dames:
Ik gebruik al jaren make-up. Maar door het ouder worden moet je make-up op een andere manier toepassen soms. Ik was op zoek naar goed advies hierover en heb een workshop geboekt bij Inze Meijer Make-up Artist. Samen met een vriendin naar Zwolle gereden voor tips en trics. Inze heeft ons gevraagd wat we precies wilden en daar de workshop op aangepast. In een ontspannen sfeer was er alle ruimte om te oefenen en gaf Inze advies en uitleg. En het eindresultaat mocht er zijn, mooi om te zien wat make-up kan doen. Inze heeft op papier gezet welke en hoe we de make-up gebruikt hadden, zodat we hier thuis mee verder kunnen. Ik vind het echt een aanrader. De tips pas ik nog steeds toe. Het was een leuk begin van een gezellige dagje Zwolle.
 

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels