Inze

 

Mijn naam is Inze Meijer en ik ben Make-up Artist en Hairstylist

Als Hairstylist begonnen heb ik in 1990 de switch gemaakt naar schoonheidsspecialiste.  Ik heb 12 jaar een salon gehad met als specialisatie Make-up. In 2001 heb ik mij volledig toegelegd op Make-up en Hairstyling van bruiden en fotoshoots voor bedrijven en particulieren, Kleur en Stijladvies en Make-upworkshops geven. In 2008 heb ik ook de specialisatie Postmortale make-up er aan toegevoegd. Ook heb ik een You Tube kanaal: make-up voor de 40+ vrouw, waar ik maandelijks een video van een make-uptutorial op plaats. (check mijn blog en/of video)

In de afgelopen jaren heb ik meegedaan aan de Make-up Award van Nederland, waarbij ik 4 maal genomineerd ben en 1 keer de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen en 1 keer de Award gewonnen heb in de categorie Vrij Werk.

De laatste tijd word ik veel gevraagd door fotografen om de make-up en de styling te verzorgen van fotoshoots voor bladen, mode en bedrijfsprofielfoto’s voor social media. Dit vind ik erg leuk, omdat ik dan mijn creativiteit kan laten zien in make-up én hairstyling.

Beleef de passie, de diversiteit, de professionaliteit en het enthousiasme van mijn werk.

Ik hoop snel tot ziens!

inzemeijer@gmail.com  0645686912  Zonnebloemstraat 12  Zwolle

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels