Kleur en Stijladvies

Kleur- en Stijladvies

Ontdek de kleuren en de kledingstijl die van nature bij je passen. Ik nodig je uit om tijdens een persoonlijk advies samen te ontdekken welke kleuren het beste bij je passen en welke stijl je persoonlijkheid onderstreept.
Je krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk.

De juiste kleding onderstreept je persoonlijkheid en accentueert jouw sterke punten. Het laat daardoor een mooie balans zien tussen je binnen- en buitenkant. Een persoonlijke stijl is belangrijker dan modetrends. Het geheim van goed geklede (top)vrouwen is dan ook dat zij (blijven) investeren in hun stijl. Met kleding, kleur en accessoires die bij jou passen, voel je je zelfverzekerd en kom je iedere dag, op je werk en bij speciale gelegenheden, stijlvol en professioneel voor de dag.

Kleurenanalyse:
Aan de hand van de kleur van je haar, je kleur ogen en je huidskleur, kan ik je adviseren over de kleur kleding die jou het mooist uit laat komen.
Ik doe dit aan de hand van gekleurde lappen stof, die ik voor je houd.
Mijn bedoeling is, dat je zelf gaat zien, waarom een kleur je wel of niet staat.
Dan ga ik een make-up aanbrengen in de kleuren die je mooi maken. Ik geef je daarbij wat tips, die bij jou gezicht van toepassing zijn.

voorjaar/zomer 2020

Stijlanalyse:
Hierbij ga ik eerst kijken naar je lichaamsbouw.Je hebt namelijk ronde en rechte vormen. Het is niet zo dat als je gezet bent, je automatisch een rond figuur hebt!
En andersom, als je slank bent, dat je een recht figuur hebt! Het ligt dus aan je botopbouw.
Aan de hand van jouw speciale bouw kan ik je advies geven op het gebied van:

Pasvorm:
Bijvoorbeeld: een ronde of een V- hals, getailleerd of juist niet, ronde of rechte zoomlijnen,enz.

Stofkeuze:
Soepel vallende stoffen of een stevige stof, stoffen met veel of juist weinig structuur.
Het dessin van de stof is ook belangrijk: gebloemd, gestreept, gestippeld of juist effen.

Accessoires:
Tassen, riemen, sieraden, schoenen. Wat voor een vorm moeten deze hebben.
En ook kapsels kunnen de vorm van je gezicht bepalen.

Dan gaan we, als je dat wilt, de inhoud van je kast doornemen.
Het is niet zo dat ik me als een modepolitie-figuur ga opstellen. Jij bepaald wat je me wilt laten zien en waarover je advies wilt hebben. Ook kan ik, door een schema van je kleding te maken, je laten zien wat er eventueel nog ontbreekt aan je garderobe.

Ik bekijk en bespreek met je wat het beste past bij jou. Ik kijk naar het hele plaatje en geef je een eerlijk advies zonder je uit je comfortzone te halen en met behoud van jouw identiteit.

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels