Hair&make-up Bedrijfsfotografie

Wanneer u voor uw bedrijf uzelf en uw medewerkers op de foto zet voor uw social media, kunt u mij rechtstreeks boeken of vraag uw fotograaf dan of hij mij wil inhuren.

Het is heel belangrijk dat bij portret fotografie een fotomake-up wordt aangebracht. Zowel bij mannen als bij vrouwen. De camera ziet maar 2-dimensionaal. Dat betekent dat er niet heel veel diepte in het gezicht zit. Door middel van make-up kan ik dat meer diepte geven, zodat u wat meer uitstraling krijgt op de foto. Door de belichting glimt het gezicht ook veel meer. Daarom is een poeder tegen die glans heel belangrijk, zodat uw gezicht niet glimmend overkomt. U wilt immers zo voordelig mogelijk op de foto komen. U krijgt namelijk maar één kans voor een eerste indruk op uw social media. Voor voorbeelden kijkt u op :

http://www.silverrade.nl/specialisten/ergotherapeuten

https://www.next-gen.com/contact/wie-zijn-wij/

https://www.verloskundehardenberg.nl/praktijk/

Wanneer u mij voor een modeshoot boekt, verzorg ik de make-up en de hairstyling. Ik denk graag met u mee over de styling en uitstraling die u via de foto’s wil laten overkomen. Ik blijf bij de shoot voor evt. aanpassingen van en/of bijwerken van de make-up en de hairstyling. Kijk voor voorbeelden eens op :

Het Pakhuis Fashion

Hierbij nog enkele foto’s….

Specialist in onder andere Bruidsmake-up en Bruidskapsels