Bruidsmake-up en Hairstyling

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Wat fijn dat je mijn pagina voor informatie rond bruidsmake-up en hairstyling bekijkt.

Als je trouwjurk is besteld, wordt het tijd om na te denken over je haar en je make-up.

Doe dit tijdig, dan ben je verzekerd van een plaats in mijn agenda.
Een bruidsmake-up is een zeer speciale 3-in-1 make-up, die ook de hele dag perfect moet blijven zitten.
Ten eerste is het een dag-make-up, die niet te fel overkomt bij het daglicht.
Ten tweede is het ook een avond-make-up, die ‘s avonds bij lamplicht nog goed te onderscheiden is.
En ten derde moet het een foto/film make-up zijn. Een camera ziet namelijk 2-dimensionaal en daardoor weinig diepte. De make-up zorgt ervoor, door middel van schaduw en highlight, dat je voldoende diepte in het gezicht houdt, waardoor je stralend op de foto komt.

Proefsessie
Ongeveer twee maanden van te voren maak je een afspraak voor een proefsessie, dit vind ik belangrijk, omdat je dan precies kunt aangeven wat je wilt en vooral, wat je niet wilt. Je hebt natuurlijk al rondgekeken op internet wat jij leuk vind. Ik heb zelf ook op Pinterest verschillende borden geplaatst ter inspiratie. Kijk daar gerust op. https://nl.pinterest.com/inzemeijer/  Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt. Ook belangrijk is dat je de accessoires die je hebt, meeneemt naar de proefsessie, zoals een sluier, sieraden en /of haarversierselen. Ik heb zelf ook haaraccessoires waaruit je kunt kiezen. Ook de kleur bloemen en kleur pak van je aanstaande is belangrijk om te weten bij de kleurkeuze van de make-up. Ik maak aantekeningen en foto’s, zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken. We zijn klaar wanneer jij tevreden bent!

Wanneer je te kort of te dun haar hebt voor je favoriete bruidskapsel, is het mogelijk dat ik een strook echt Europees haar in je kapsel verwerk. Dat is de Flip-in. Het is er in 3 verschillende lengtes en vele kleuren. Jouw kleur zit er zeker bij. Vraag er gerust naar bij je proefsessie.

Trouwdag
Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je haar en make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.
Ook help ik je, als je dat wilt, met het aankleden. Dit doen we tussen de make-up en het kapsel door, zodat jij klaar zit, wanneer de bruidegom in spe zich aankondigt. Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring, dus ben in elke situatie gewend me te voegen naar de wensen van jou en evt. je vriendinnen en/of familie. Ook zij kunnen hun haar en make-up door mij laten verzorgen.

Touch-up

Het kan zijn dat je er ’s avonds, voor het grote feest, er anders wilt uitzien. Ik kan dan bij de locatie komen om je make-up en/of kapsel in een andere stijl te doen. Had je overdag losse krullen, maar wil je ‘s avonds een opgestoken kapsel, of zou je juist ‘s avonds zonder de sluier prachtige losse krullen willen met andere assesoires, dan kan dat allemaal. Je make-up kan ‘s avonds ook wat meer aangezet worden.

Check de foto’s in mijn portfolio en de reviews op deze pagina’s:

Inze Meijer Make-up Artist

 

Top Trouwen ( https://www.toptrouwen.nl/kappers/207/inze-meijer-make-up-artist-en-hairstylist )

TopTrouwen.nl

Trouwen.nl ( https://trouwen.nl/contact/inze-meijer-make-up-artist#js__review)