Bruidsmake-up en Hairstyling

Lees hier alles over bruidsmake-up en hairstyling en de nieuwste trends hierin.

Als je trouwjurk is besteld, wordt het tijd om na te denken over je haar en je make-up.

Een bruidsmake-up is een zeer speciale 3-in-1 make-up, die ook de hele dag perfect moet blijven zitten.
Ten eerste is het een dag-make-up, die niet te fel mag overkomen bij het daglicht.
Ten tweede is het ook een avond-make-up, die ‘s avonds bij lamplicht nog goed te onderscheiden is.
En ten derde moet het een foto/film make-up zijn. Een camera ziet namelijk 2-dimensionaal en daardoor weinig diepte. De make-up zorgt ervoor, door middel van schaduw en highlight, dat je voldoende diepte in het gezicht houdt, waardoor je stralend op de foto komt.

Proefsessie
Ongeveer twee maanden van te voren maak je een afspraak voor een proefsessie, dit vind ik belangrijk, omdat je dan precies kunt aangeven wat je wilt en vooral, wat je niet wilt. Je hebt natuurlijk al rondgekeken op internet wat jij leuk vind. Ik heb zelf ook op pinterest verschillende borden geplaatst ter inspiratie. Kijk daar gerust op. https://nl.pinterest.com/inzemeijer/

Marjolein
Marloes

Het is fijn als je een foto van je jurk meeneemt. Het is belangrijk dat je de accessoires die je hebt ook meeneemt naar de proefsessie, zoals een sluier, sieraden en /of haarversierselen. Ook de kleur bloemen en kleur pak van je aanstaande is belangrijk om te weten bij de kleurkeuze van de make-up. Ik maak aantekeningen en foto’s, zodat ik later precies weet wat we hebben afgesproken. We zijn klaar wanneer jij tevreden bent!
Wanneer je te kort of te dun haar hebt voor je favoriete bruidskapsel, is het mogelijk dat ik een strook echt Europees haar in je kapsel verwerk. Dat is de Flip-in. Het is er in 3 verschillende lengtes en vele kleuren. Jouw kleur zit er zeker bij. Vraag er gerust naar bij je proefsessie.

Trouwdag

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op de locatie waar je bent, om je haar en make-up te verzorgen, zoals ik dat heb gedaan tijdens de proefsessie.
Ook help ik je, als je dat wilt, met het aankleden. Dit doen we tussen de make-up en het kapsel door, zodat jij klaar zit, wanneer de bruidegom in spe zich aankondigt. Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar ervaring, dus ben in elke situatie gewend me te voegen naar de wensen van jou en evt. je vriendinnen en/of familie. Ook zij kunnen hun haar en make-up door mij laten verzorgen.

Touch-up                                                                                                                            Het kan zijn dat je er ’s avonds, voor het grote feest, er anders wilt uitzien. Ik kan dan bij de locatie komen om je make-up en/of kapsel in een andere stijl te doen. Had je overdag losse krullen, maar wil je ‘s avonds een opgestoken kapsel, of zou je juist ‘s avonds zonder de sluier prachtige losse krullen willen met andere accessoires, dan kan dat allemaal. Je make-up kan ‘s avonds ook wat meer aangezet worden.

Trends 2017

De trends in bruidskapsels voor 2017 zijn kapsels met kleurrijke bloemen. Vaak waren ze neutraal van kleur, zoals wit of roze, dat altijd goed bij de stijl van een bruiloft past. Dit jaar is het juist de fellere kleur die je veel terug zult zien in de haarstijlen. Kleine of grote bloemen in losjes gevlochten haar of opgestoken haar met veel kleur. het ingevlochten en opgestoken kapsel is een populaire haarstijl, maar ook los haar met één of twee kleine vlechten bovenop in combinatie met kleurrijke bloemen is gewild. Deze heb ik afgelopen jaar ook al mogen maken.

Wat de make-up betreft gaan we ook dit seizoen weer voor een fris uiterlijk. Een mooie transparante basis, lichtroze wangen en een frisse oogopslag. Wil je toch voor iets zwaarder gaan, op de catwalk zagen we een subtiele smokey-eye terugkomen. Een smokey-eye is mogelijk in allerlei kleuren. Denk hierbij aan mooie grijs-, bruin-, groen- of paarse tinten. Deze kleuren ogen minder hard dan de klassieke zwarte smokey-eye. Hierbij 2 voorbeelden van mij.

Ik zie je graag voor jouw speciale dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *