Bruidskapsel trends 2018

  • Bruidskapsel trends 2018

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en dat betekent dat er een heleboel nieuwe trends zijn in de trouwwereld. In deze blog laat ik de nieuwe bruidskapseltrends in 2018 zien, waar losse kapsels met bloemen centraal staan! 

Los bruidskapsel met bloemen

Gekruld of steil; los haar is de trend van 2018. Losse bruidskapsels zijn enorm bewerkelijk, je kunt er echt elke kant mee op. In 2018 zien we heel veel bloemen in de bruidskapsels verwerkt. Dit kunnen echte bloemen zijn of nepbloemen van zijde of ander materiaal. Bij echte bloemen staat jou en mij nog een uitdaging te wachten; het werken met verse bloemen is minder makkelijk dan met nepbloemen en je moet ze ook vers zien te houden. Nepbloemen zijn steviger en blijven natuurlijk altijd ‘vers’.Kapsel met bloemenkrans

Bloemenkransen zijn in 2018 ook helemaal hip en passen perfect bij een los bruidskapsel. Ga voor een hippe look met een festivaltintje door een bloemenkrans te verwerken in je bruidskapsel. Veel bruidjes kiezen voor één grote bloem bij één van hun oren en een bloemenkrans met kleine bloemetjes. Een krans met schattige margrietjes zagen we al vaak bij de hippiebruiloft en zullen we nog vaker zien in 2018. Witte bloemen zijn vaak vanzelfsprekend op een bruiloft, maar als jullie een bepaald thema op de bruiloft hebben, kan de kleur van de bloemen natuurlijk heel gemakkelijk aangepast worden. Tip: ga voor subtiele kleuren als je licht haar hebt en kies een lekkere knalkleur als je donker haar hebt!


Bruidskapsel met nep vlinders

Bij bloemen horen vlinders! De prachtig gekleurde beestjes fleuren jouw bruidskapsel helemaal op. In 2018 lijkt de nep vlinder als haaraccessoire een enorme comeback te maken. Prachtige vlinderspeldjes kun je zo in jouw kapsel steken als finishing touch. Daarbij kun je kiezen uit subtiele kleine vlinderspeldjes of één hele grote, opvallende vlinder met allerlei betoverende kleuren. Ook leuk: het kinderbruidskapsel met vlindertjes. Ideaal voor jouw kleine bruidsmeisje.

Zoals je ziet, vele mogelijkheden.
Tijdens de proefsessie gaan we samen voor jouw unieke trouwkapsel-keuze.
Neem gerust plaatjes mee van je favoriete kapsels.
Wil je op de hoogte blijven van mijn blog, schrijf je onder aan deze pagina in.
Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *