Bellypaint

Laatst heb ik 2 schoonzussen een prachtige bellypaint op hun 39 weken zwangere buik mogen schilderen.

De eerste kwam op een woensdag. Ze had de bellypaint kado gekregen van haar vriendinnen.

Ik vraag van te voren altijd een afbeelding ter inspiratie, die ze op hun buik beschilderd willen hebben. Het is natuurlijk een heel persoonlijk iets. Het past bijvoorbeeld bij de kinderkamer of ze laten er een geboortekaartje van maken. Dan moet het natuurlijk wel aansluiten bij hun eigen wensen.

Na de afbeelding op haar te hebben aangepast stuurde ik haar een tekening met de aangepaste versie. Dit moest het worden, zei ze. Toen ze bij me kwam ging ze gelijk vol spanning zitten met haar ontblote buik. Ik maakte eerst een schets met kajalpotlood en vulde toen alles in met sminck. Daarna maakte ik een fotoreportage. Ze was zo enthousiast dat ze haar schoonzus, die tegelijkertijd met haar was uitgerekend ook een bellypaint kado deed. Zij kwam de vrijdagmiddag bij me. De foto’s worden al dan niet bewerkt en opgestuurd.

 

Een gedachte over “Bellypaint”

  1. Het was een super leuk kado! Vond het leuk om te zien dat de kleine in de buik erop reageerde als ze schilderde op mijn buik! Hartstikke bedankt voor de leuke tekening,’t was precies wat ik voor ogen had!

    Groetjes Roelfina Ooms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *